Se udført arbejde​

Les références

Jan Clausen

Project Manager – FEKOLA Solar Hybrid Plant

B2Gold

"Our experience with Rise & Shine Denmark has been to our outmost satisfaction.​

All the way from planning how our Parameter Light should be implemented at our goldmine Fekola in Mali Africa, to the official documents that guarantees the 45 m/s wind speed warranty for the products, they worked very professional with no delays in complying with our requirements.

Within their scope of supply, they have easily complied with our quality requirements maintaining a reasonable price and good service."

Rene Kjær

renekjaerfronttopJeg har i et år prøvet produktet af hjemme på vores heste ejendom på fyn med stor succes.


Det som har været det helt fantastiske i de mørke måneder , er at lampen let har kunne producere strøm nok via panelet eller med den medfølgende vindturbine, så mit behov har været dækket fuldt når jeg skulle bruge lyset til eksempelvis at trække hestene på fold, eller kom sent hjem om aftenen med heste som havde været til væddeløb, osv.


Jeg syntes det er en genial løsning med dette panel som man kan sætte op præcis på gården hvor man ønsker det, og så fuldstændig fri for kabler, kontakter osv. og da det selv starter og slukker på sensor , så glemmer du heller aldrig at slukke lyset !


Jeg er dybt imponeret over produktet og firmaets seriøse måde at håndtere et Co2 problem på.


Jeg kan varmt anbefale dette produkt til alle som vil have god lys på en nem og billig måde.


Mvh

René Kjær​​​

Nouvelle configuration expérimentale

Hybridløsning gælder ikke kun elbilen. Selvforsynende gadebelysning er det nyeste skud på stammen 💡🌱

Vi kender alle udtrykket hybrid, når vi taler elbiler. Men her er beviset på, at der også er basis for et nyt produkt til markedet for dem, der vil integrere et spændende og grønt produkt i deres installation.

I samarbejde med Rise & Shine Denmark ApS har Jansson El i Kolding og Esbjerg lavet en forsøgsopstilling med to armaturer på havnen i Kolding, som oplades via indbyggede solcellepaneler. Over en periode på en måned har RS600 hybrid solcellearmaturet brugt 4,9KWt kontra 23,5KWt for et konventionelt gadelysarmatur med samme effekt men til væsentligt reduceret forbrug.

Søren Juul, CSO hos Rise & Shine, ses her på billederne med serviceleder Jan Juul Pedersen fra https://jansson.dk/ foran den eksisterende gadelysinstallation.

Den eksisterende gadelysinstallation kræver ingen ombygning og armaturet passer på de fleste master uden ombygning. 

Merci de visiter notre site, nous sommes impatients de vous entendre.

Si vous avez des questions concernant nos produits ou notre histoire, n'hésitez pas à nous contacter par e-mail, téléphone, Linkedin, Instagram ou Facebook.

Contactez-nous

Rise & Shine Denmark ApS

Fredericiagade 21B 

7100 Vejle​

Anders Brandt: +45 9360 1385