Om Rise & Shine

Lær Rise & Shine at kende

Rise&Shine er stiftet og drevet baseret på et ønske om at deltage i den nødvendige grønne omstilling og samtidig levere løsninger, der bringer væsentlige besparelser for vores kunder.

Vores innovative produkter er udviklet og designet i Danmark og produceret i tæt samarbejde med anerkendte og godkendte globale partnere.

Ambitionen er at bruge jodens naturlige ressourcer som sol og vind mest muligt og derigennem levere fremtidssikrede og billigere lys og energiløsninger til gavn for både kunder og miljøet.

Vores løsninger spænder over produkter der alene drives af sol/vind til hybridløsninger der inkluderer anvendelse af traditionel strøm i de mørkeste perioder – dog stadig med markante besparelser som resultat.

Læs mere om vores produkter under fanen Produkter eller endnu bedre kontakt Anders Brandt eller Thomas Toubro for en uforpligtende snak om vores produkter og løsninger   

Vores vision er at udvikle belysningsprodukter, som er 100% selvforsynende med strøm via sol og vind. Et produkt med lang holdbarhed, i gode materialer og til konkurrencedygtige priser.

Vores første produkt var Cobra V1 & V2, et modul opbygget og letvægts mast system, kombineret med 40 eller 60 watt solar lampe. Et produkt til fjerntliggende indsatsområder som f.eks. flygtningelejre eller militær camps som kunne kræve lys i nattetimerne.


Generelt alle de indsatsområder som er svært tilgængelige hvad angår strøm og ikke mindst lys. Dette ledte os til samarbejdet med det danske forsvar, som vi udviklede Cobra V1 & V2 sammen med.


Produktet skulle være transportabelt, let og håndterbar. Montagen og brugen skulle kunne ske uden brug af eksterne hjælpemidler så som cement, strømgenerator, kabelføring eller div. maskiner. Udseende skulle så vidt muligt ligne en lygte mast med lyshoved, som man kender det fra normale veje og pladser.


Det var også vigtigt, at efter endt brug, så skulle man kunne adskille alt igen, pakke det hele sammen i en Clip-lok transportkasse, og sende det videre til et nyt sted hvor der var brug for produktet.


Ud fra alle de kriterier, har vi udviklet Cobra V1 & V2, som du kan se og læse om her på siden. Men som det energiske firma Rise & Shine er, så stoppede vi ikke der.

Vi ville rigtig gerne kunne tilbyde Co2 neutral belysning til hjemme markedet Danmark, og udviklede derfor vores egen vertikale vindturbine, som en opladnings hjælp til solarlampen i de mørke måneder. Det kom der en meget positiv case ud af på Fyn, hos trav træner Rene Kjær. Se gerne hans udtalelse under referencer.

Produkterne med vindturbine kan både monteres på mast, men også på væg.

IIgen et produkt med flere anvendelsesmuligheder. Og ud fra alt dette udvikling og erfaring, er vi nu kommet med vores Hybride solarlamper.

En kombination af sol opladning og by strøm. Lamper som oplades alt det de kan af solen, men som har mulighed for at tage by strøm som et alternativ, hvis der i løbet af en dag ikke er sol nok. En sikkerhed for at der er lys hver nat 365 dage om året. Og med en Co2 samt strøm besparelse på 70%.!

Et virkeligt grønt belysningsprodukt.​

Hvis vores produkter har din interesse, så er du mere end velkommen til at kontakte os til en uforpligtende samtale.


Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi ønsker at spare miljøet for unødvendig CO2 udledning, vil du hjælpe os med at bygge en grønnere fremtid? Så bestil en bæredygtig lyskilde hos Rise & Shine.​

Kontaktoplysninger

Rise & Shine Denmark ApS

Fredericiagade 21B 

7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Anders Brandt: +45 9360 1385

Thomas Toubro +45 2128 8388