Hold dig opdateret​

Nyheder​

Produkter

​Produkter udgår og nye på vej

Vores to solar og LED lyshoveder​, Solar og LED lyshoved - 40W med vindturbine og Solar og LED lyshoved ​- 60W med vindturbine udgår slut 2021.

Nye produkter lanceres i februar 2022.

Nyt samarbejde

Forsøgsopstilling i Kolding havn

Hybridløsning gælder ikke kun elbilen. Selvforsynende gadebelysning er det nyeste skud på stammen 💡🌱

Vi kender alle udtrykket hybrid, når vi taler elbiler. Men her er beviset på, at der også er basis for et nyt produkt til markedet for dem, der vil integrere et spændende og grønt produkt i deres installation.

I samarbejde med Rise & Shine Denmark ApS har Jansson El i Kolding og Esbjerg lavet en forsøgsopstilling med to armaturer på havnen i Kolding, som oplades via indbyggede solcellepaneler. Over en periode på en måned har RS600 hybrid solcellearmaturet brugt 4,9KWt kontra 23,5KWt for et konventionelt gadelysarmatur med samme effekt men til væsentligt reduceret forbrug.

Søren Juul, CSO hos Rise & Shine, ses her på billederne med serviceleder Jan Juul Pedersen fra https://jansson.dk/ foran den eksisterende gadelysinstallation.

Den eksisterende gadelysinstallation kræver ingen ombygning og armaturet passer på de fleste master uden ombygning.

Nyt produkt 

RISE & SHINE Marina lampe

Vi er stolte over at kunne præsentere vores nye Marin​a lampe, som er særdeles velegnet til det salte miljø. Se vores introduktionsvideo her på siden for mere information eller se produktspecifikationerne på lampen her på siden.

Vi ønsker at spare miljøet for unødvendig CO2 udledning, vil du hjælpe os med at bygge en grønnere fremtid? Så bestil en bæredygtig lyskilde hos Rise & Shine.​

Kontaktoplysninger

Rise & Shine Denmark ApS

Fredericiagade 21B 

7100 Vejle

Klik her for rutevejledning

Anders Brandt: +45 9360 1385